En aquells principis el Càmping Bella Terra tan sols comptava amb dues edificacions, una destinada als sanitaris (on les dutxes eren d’aigua freda), i l’altre, el bar, on també s’hi feia la funció de recepció i venda de queviures. El perfil de clients solia ser parelles joves, algunes amb nens, estrangers, la majoria alemanys, i gent de Barcelona i província.

Els anys ‘70 es va edificar la Recepció, i seguidament es va obrir el supermercat. L’any 1982 es va decidir ampliar el càmping a l’altre costat de carrer, on en aquells moments una gran part eren camps de conreu. Dos anys més tard es va inaugurar el restaurant i es van construir dues piscines per oferir una alternativa a la platja. Va ser en aquesta mateixa dècada que es van instal·lar els primers allotjaments, uns mòbil homes, que van tenir un gran èxit al incorporar cuina i bany.

A començament dels ‘90 es van instal·lar els primers bungalows. Actualment el càmping en disposa de quatre models diferents.

Actualitat

Són moltes les famílies que tornen al càmping any rere any. Per aquí han arribat a passar generacions de pares, fills i nets. Molts d’ells fa més de 40 anys que han decidit passar les seves vacances a casa nostre, tant campistes nacionals com internacionals, convertint-se així en la seva destinació preferida on se senten com a casa.

Durant aquests 60 anys del Càmping Bella Terra han arribat a passar més de 50 nacionalitats diferents, convertint-nos en un dels càmpings més internacionals.

El personal del càmping, sempre amable i servicial, forma una gran família, que s’esforça contínuament per oferir el millor servei possible. Hi ha empleats que porten dècades treballant a l’empresa, és per això que són coneguts per la majoria dels campistes, i un bé molt apreciat per al càmping.

El Càmping Bella Terra ha rebut diversos reconeixements i premis al llarg d’aquest últims 60 anys, fent així honor a l’incansable dedicació i esforç d’aquest equip humà, per oferir un turisme d’alta qualitat als seus clients.

MISSIÓ

La nostra missió és la de mantenir els estàndards de l’empresa i enriquir l’experiència dels clients, aconseguint així que es sentin com a casa i construeixin nous records en la nostra família.

VISIÓ

La nostra visió és la de formar un equip de professionals involucrats en les seves tasques, que tinguin passió pel que fan i treballin amb entusiasme cada dia.

VALORS

  1. Que els nostres professionals tinguin una actitud positiva i mai els hi falti un somriure.
  2. Que els nostres professionals sàpiguen treballar en equip i formin un ambient de treball agradable, ja que considerem que el companyerisme és primordial.
  3. Que sempre es faci el correcte, ja que els clients tendeixen a emportar-se una primera impressió, i aquesta no acostuma a canviar.