News

28 juny 2020

El Càmping Bella Terra adopta un protocol sanitari i higiènic abans de l’obertura de temporada

L’allotjament turístic ha obert les seves portes aquest dissabte 27 de juny.

Les vacances d’aquest estiu estaran marcades pel confinament. Així ho indica un estudi elaborat per l’Observatori Nacional del Turisme Emissor (ObservaTur), que assenyala que la població espanyola practicarà turisme de proximitat i en experiències no massificades, en aquestes primeres vacances post-covid-19. Els viatgers busquen establiments a l’aire lliure on poder mantenir les distàncies de seguretat, i és per això que el càmping es presenta com una de les ofertes turístiques més importants per a aquest estiu. De fet, la Federació Espanyola de Càmpings (FEEC) preveu que durant els mesos de juliol i agost, els càmpings espanyols aconseguissin un 70% de la seva ocupació. Un d’aquests allotjaments turístics, és el Càmping Bella Terra, situat a la localitat costanera de Blanes, que ha obert les seves portes aquest dissabte 27 de juny.

‘Estem treballant diàriament, seguint totes les mesures de seguretat de les autoritats sanitàries, perquè el servei i atenció als nostres campistes sigui 100% segura en l’obertura del càmping. Per això, hem preparat uns protocols higiènic sanitaris destinats a cuidar i protegir a tots els nostres clients, perquè puguin gaudir d’unes merescudes vacances’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra, que subratlla el fet que ‘aquest estiu el càmping és l’oferta turística més segura. Som aire lliure envoltats de naturalesa, i això en aquests moments, el client ho valora molt’.

‘Tots els treballadors estan rebent formació específica per a minimitzar els riscos que comportin les seves tasques especifiques tant per als clients, com per als seus propis companys. Així mateix s’estan extremant les mesures establertes de neteja i desinfecció, a més d’un reforç del pla d’higiene, quant a la regularitat i efectivitat dels productes a emprar, amb l’objectiu de proporcionar entorns segurs i nets a tots els nostres clients i treballadors’ afirma Fernández.

Zones comunes
Les zones comunes tindran un aforament limitat per a garantir la distància de seguretat i si no fos possible serà necessari l’ús de la màscara. En cadascuna de les entrades i sortides de les zones comunes, els campistes disposaran de dosificadors de gel hidroalcohòlic. A més s’han instal·lat diferents mampares separadores per a evitar contactes en determinats llocs de treball. ‘Per a minimitzar el contacte amb els clients i evitar les aglomeracions, recomanem als nostres campistes que tant a la recepció com en el supermercat, acudeixi una persona per unitat familiar’, assenyala el director del Càmping Bella Terra.

Piscina i parc infantil
Encara que l’aforament de la piscina Bella Parc serà limitat, es podran fer grups familiars, sempre mantenint la distància de seguretat entre grup i grup. A més es farà un control més exhaustiu del PH i paràmetres de l’aigua de la piscina. Per la seva part, els parcs infantils romandran oberts amb les mesures i protocols d’higiene corresponents.

Servei de restauració
El restaurant comptarà amb un aforament limitat, segons estableixin les autoritats sanitàries, i es recomana realitzar una reserva prèvia. ‘Hem elaborat una carta en format digital mitjançant un codi QR. També implementarem un sistema de menjar per emportar amb comandes i pagament online’, conclou Fernández.

El Càmping Bella Terra, guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, com l’allotjament extra hoteler núm. 1 de Blanes, ha obert les seves portes aquest dissabte 27 de juny, i prolongarà la temporada fins al diumenge 1 de novembre.