News

13 febrer 2020

El portal web del Càmping Bella Terra estrena la seva versió en danès

L’allotjament turístic, que inicia la nova temporada el proper dissabte 28 de març, ja disposa d’una versió en danès de la seva web.

El Càmping Bella Terra, situat a la localitat costanera de Blanes, ha incorporat recentment l’idioma danès en la seva pàgina web, amb continguts exclusius en aquesta llengua. D’aquesta manera l’allotjament turístic, ja compta amb 7 idiomes al portal web: català, castellà, anglès, holandès, alemany, francès, i danès.

‘Any rere any augmenten les estades dels campistes danesos en el nostre càmping. De fet el mercat escandinau representa una part molt important del nostre negoci fora de la temporada alta. Aquesta és una de les raons de la incorporació de la versió danesa al nostre lloc web’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

Presència a la Ferie For Alle d’Herning

En el seu objectiu de seguir impulsant l’arribada de campistes escandinaus a les seves instal·lacions, el Càmping Bella Terra estarà present per quart any consecutiu, a la Ferie for Alle, que se celebrarà del 21 al 23 de febrer, al recinte firal MCH Messecenter, de la ciutat danesa d’Herning. Mikkel i Bodil Anderesen, matrimoni danès assidu al càmping, seran els representants de l’allotjament turístic en aquest saló.

El Càmping Bella Terra, guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, com l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes, obrirà les portes el 28 de març, i allargarà la temporada fins al 12 d’octubre.