News

8 novembre 2019

Campistes de 36 nacionalitats diferents visiten el Càmping Bella Terra durant 2019

Holanda, França i Alemanya, encapçalen el rànquing internacional de visitants.

El Càmping Bella Terra, situat a Blanes, pòrtic de la Costa Brava, va finalitzar el passat 29 de setembre la temporada 2019. Durant aquest període han visitat l’allotjament turístic, campistes de 36 països diferents. Al capdavant del rànquing se situa el campista nacional, que representa el 32% del total d’estades al càmping. Per darrere, es troben els campistes procedents d’Holanda (26%), França (18%) i Alemanya (10%). Així mateix, aquestes nacionalitats augmenten els dies d’estada al càmping. Concretament, la mitjana del campista holandès se situa en els 14 dies, la de l’alemany en 8 dies, i la del francès en 7,5 dies.

Just per darrere d’aquestes tres nacionalitats, es troben els campistes procedents de Bèlgica, que representen un 3,2% del total, seguits molt de prop pels procedents de la Gran Bretanya amb un 3,1%. A més, el campista belga se situa en segona posició pel que fa als dies d’estada, amb una mitjana de 12 dies.

També han visitat l’allotjament turístic, campistes de països tan dispars com Austràlia, Estats Units, Canadà, Brasil, Argentina, Rússia o Israel. Entre les nacionalitats que han visitat el càmping per primera vegada, destaquen països com Ucraïna o Estònia.

El Càmping Bella Terra, que recentment ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, com l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes, va obrir el període de reserves de cara a la propera temporada el dilluns 4 de novembre. El 2020, el càmping obrirà les portes el 28 de març, i s’allargarà la temporada fins al 12 d’octubre.