News

27 maig 2019

El Càmping Bella Terra obté el certificat d’excel·lència de TripAdvisor 2019

El càmping és l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes, segons el lloc web de viatges més gran del món.

El Càmping Bella Terra ubicat a la localitat gironina de Blanes, ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor®. Aquest premi, que porta lliurant ja nou anys, reconeix l’assoliment dels negocis que han demostrat excel·lència en els seus serveis i han rebut opinions positives de viatgers de manera sistemàtica a TripAdvisor al llarg de l’any passat. Entre els negocis guanyadors del Certificat d’Excel·lència es troben restaurants, allotjaments i atraccions de tot el món que ofereixen als seus clients un servei de màxima qualitat de manera continuada.

‘Estem molt satisfets amb aquest guardó, que premia l’excel·lència del nostre càmping. Darrere d’aquest reconeixement hi ha un treball molt laboriós durant molts anys de tots els que formem part del Càmping Bella Terra. Volem agrair enormement cadascuna de les opinions dels viatgers, que ens encoratgen a seguir millorant dia a dia per donar un millor servei als nostres campistes. No hi ha millor segell d’aprovació que rebre la seva consideració’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

Certificat d’Excel·lència

‘TripAdvisor s’enorgulleix d’anunciar als guanyadors del Certificat d’Excel·lència 2019, amb el qual porta reconeixent durant gairebé una dècada l’assoliment de negocis que han rebut de manera sistemàtica opinions i valoracions positives dels viatgers i clients en la plataforma de viatges més gran del món’, explica Neela Pal, vicepresidenta de marca de TripAdvisor’.

El Certificat d’Excel·lència té en compte la qualitat, la quantitat i la novetat de les opinions enviades pels viatgers a TripAdvisor en un període de 12 mesos. Per això, els negocis han de mantenir-se en una puntuació mínima general de quatre punts sobre cinc, tenir un nombre mínim d’opinions i un perfil de TripAdvisor l’antiguitat del qual sigui de 12 mesos com a mínim. El Càmping Bella Terra és l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes.