News

1 febrer 2019

Comunicat Oficial

Comunicat oficial sobre el tancament parcial del nostre càmping.

Blanes, 1 de febrer de 2019

Davant les diferents informacions esdevingudes durant els últims dies en relació a l’ordre de tancament d’una part de les instal·lacions del Càmping Bella Terra, volem fer una sèrie d’apreciacions:

  • El passat dijous 24 de gener de 2019 dues dotacions de la Policia Local de Blanes es van presentar a les nostres instal·lacions per a complir al decret que indicava que s’havia de procedir al cessament de l’activitat i ús urbanístic d’una part del nostre establiment. Un representant legal i diversos treballadors del càmping van informar als agents que el mateix càmping ja no destinava a ús de càmping la zona afectada i havia delimitat de forma voluntària aquesta àrea, informant a més, que en el decret no es concretava que la delimitació hagués de ser mitjançant un tancament físic. Per aquest motiu, el Càmping Bella Terra va manifestar la seva oposició davant la pretesa actuació policial.
  • En les últimes setmanes ja hem comunicat als nostres clients situats a la zona afectada per l’ordre de tancament que havien de reubicar les seves caravanes, quedant només per retirar uns vint Mobil-Homes propietat d’un operador turístic turístic, que es retiraran la propera setmana.
  • El Càmping Bella Terra està treballant perquè el tancament parcial de les seves instal·lacions no impedeixi utilitzar la piscina Aquaera, el restaurant l’Era, el mini-club i la zona esportiva que es troben dins del perímetre de l’àrea afectada, però a hores d’ara no podem garantir que aquesta temporada es puguin utilitzar. Tan aviat com tinguem més informació sobre la possibilitat d’utilitzar aquestes instal·lacions, serà oportunament comunicat.
  • Finalment, i a l’espera que el Jutjat Contenciós Administratiu de Girona es pronunciï en relació al recurs i sol·licitud de mesures cautelars contra l’ordre d’execució que vam demanar el passat dimecres 25 de gener de 2019, volem transmetre un missatge de tranquil·litat a tots els nostres clients, ja que el càmping segueix treballant per minimitzar els efectes d’aquesta situació.