News

20 febrer 2020

El Càmping Bella Terra present per quart any consecutiu a la Ferie For Alle d’Herning

El saló se celebrarà del 21 al 23 de febrer a la ciutat danesa d’Herning.

El Càmping Bella Terra estarà present un any més, a la Ferie For Alle d’Herning, la principal cita de la indústria turística del mercat escandinau, que tindrà lloc des d’aquest divendres i fins diumenge al recinte firal de MCH Messecenter. Es tracta d’un saló molt popular dirigit tant a professionals de la indústria com a particulars. La fira ha experimentat un gran creixement en els últims anys, aconseguint una participació cada vegada més internacional. L’edició de 2019, va reunir 1.131 expositors, i van visitar l’esdeveniment més de 60.000 persones.

El Càmping Bella Terra estarà ubicat al Hall M, a l’estand 9768, que es convertirà en la zona de treball, amb l’objectiu de donar a conèixer l’establiment turístic i incrementar els viatgers procedents de país i en extensió del mercat nòrdic.

Mikkel i Bodil Andersen, matrimoni danès assidu a el càmping tornaran a ser una edició més, els encarregats de representar l’allotjament turístic en aquest saló.

‘El nostre objectiu a Herning és atraure a través d’un tracte molt proper l’atenció del mercat escandinau, que en els últims anys representa una part molt important del nostre negoci fora de la temporada alta. El matrimoni Anderesen, són els millors representants per transmetre aquesta filosofia’ assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

L’allotjament turístic situat a la localitat costanera de Blanes, obrirà les portes el proper dissabte 28 de març i prolongarà la temporada fins al 12 d’octubre.