News

30 març 2021

El Càmping Bella Terra inicia la nova temporada el proper 1 de maig

L’allotjament turístic prolongarà la temporada fins el proper dimarts 12 d’octubre.

El Càmping Bella Terra, situat a la localitat costera de Blanes, iniciarà la nova temporada, el proper dissabte 1 de maig. La mateixa s’allargarà enguany fins el proper dimarts 12 d’octubre. La seguretat dels campistes tornarà a ser la prioritat de l’establiment turístic, que mantindrà i reforçarà l’exhaustiu protocol sanitari i higiènic, que van permetre tancar la passada temporada sense cap positiu per Covid-19 a les seves instal·lacions.

‘Treballem a diari perquè el servei i atenció als nostres campistes sigui una temporada més, 100% segura en l’obertura de les nostres instal·lacions. És per això, que enguany tornarem a adoptar i reforçar el protocol higiènic sanitari, amb l’objectiu de proporcionar entorns segurs i nets a tots els nostres clients, perquè puguin gaudir d’unes vacances inoblidables’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

Allotjament extra hoteler número 1 de Blanes

El Càmping Bella Terra és un càmping familiar, situat en una de les millors platges de la Costa Brava, la platja de s’Abanell, que any rere any, rep el distintiu de Bandera Blava, que concedeix la Comunitat Econòmica Europea, a les platges i fons marins d’alta qualitat. L’allotjament turístic disposa de quatre tipus de bungalows exquisidament equipats i actualitzats, situats en zones enjardinades i d’accés exclusiu per a vianants, oferint un ambient tranquil i segur per a tota la família. A més, també disposa de parcel·les amplies i ombrejades de fàcil accés i totalment equipades en un terreny pla. Recentment, el Càmping Bella Terra ha estat reconegut com a guanyador del guardó ‘Travellers’ Choice 2020′, que atorga any rere any TripdAdvisor, a tots aquells allotjaments, que reben constantment opinions excel·lents dels viatgers i que es troben entre el 10% dels millors establiments de la plataforma de viatges més gran del món.