News

27 març 2019

El Càmping Bella Terra instal·la un nou parc infantil amb dues zones de jocs

El càmping ha instal·lat un nou parc infantil, situat a pocs metres de l’accés a la platja.

La nova zona d’esbarjo consta de dues zones de jocs, homologades en recinte tancat amb totes les mesures de seguretat. La instal·lació està composta per tobogans, escales, casa de jocs, tubs, cobertes i ponts. El disseny del nou parc infantil, està pensat per satisfer les necessitats psicològiques dels nens i nenes, amb activitats plenes de desafiaments que compleixen amb els diversos requisits de permetre que els petits participin, competeixin i explorin.

‘Amb aquest nou parc infantil, habilitem un nou espai d’esbarjo en plena naturalesa, que es convertirà en el punt de trobada dels més petits del càmping, on podran estimular el seu desenvolupament físic i emocional’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

Càmping tranquil i familiar

El nou parc infantil, és una de les diverses instal·lacions i serveis que ofereix el Càmping Bella Terra, perquè els campistes gaudeixin d’unes vacances en família. ‘La nostra instal·lació té un caràcter molt familiar. Durant més de 40 anys els avis i pares de bona part dels nostres clients han escollit Blanes, com a destinació de vacances’, afirma el director del càmping. El municipi, va ser la primera ciutat de la Costa Brava a obtenir l’any 2007, el Certificat de Destinació de Turisme Familiar, marca certificada de qualitat per a destinacions, especialment sensibles que atorga Turisme de Catalunya i que reconeix l’excel·lència de la localitat costanera.

L’establiment turístic, iniciarà la nova temporada el proper dissabte 6 d’abril.