News

4 agost 2020

El Càmping Bella Terra guardonat amb el premi Travellers’ Choice de Tripadvisor 2020

El càmping és un any més, l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes, segons la plataforma de viatges més gran del món.

El Càmping Bella Terra, ubicat al municipi de Blanes, ha estat reconegut com a  guanyador del guardó ‘Travellers’ Choice 2020’ (anteriorment denominat Certificat d’Excel·lència), que atorga any rere any TripAdvisor®, a tots aquells allotjaments, atraccions i restaurants, que reben constantment opinions excel·lents dels viatgers i que es troben entre el 10% dels millors establiments del portal web de viatges.

‘Estem molt orgullosos de poder revalidar aquest guardó, que premia l’excel·lència del nostre càmping. Volem agrair de tot cor, cadascuna de les opinions dels campistes, que ens motiven a seguir millorant dia a dia’ assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra, que també té paraules d’elogi cap a tot l’equip que forma part del càmping. ‘Darrere d’aquest premi hi ha un treball encomiable de tots els que formen part d’aquesta gran família. Cada departament ha aportat el seu granet de sorra, i aquest certificat és el millor reconeixement a l’excel·lent tasca realitzada’

Travellers’ Choice 2020’

‘Els guanyadors dels premis Travellers’ Choice Awards 2020 han d’estar orgullosos d’aquest distingit reconeixement’, assenyala Kanika Soni, directora comercial de TripAdvisor. ‘Tot i que aquest 2020 està sent un any difícil per als viatges i l’hospitalitat, volem celebrar els èxits dels nostres socis. Els guanyadors d’aquests guardons són molt apreciats pel seu excepcional servei i qualitat, i són una gran font d’inspiració per als viatgers’.

Fundats l’any 2002, els premis Travellers’ Choice són els guardons més importants concedits per TripAdvisor. Aquests premis anuals són els únics guardons del sector turístic que es basen en milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món i reflecteixen “el bo i el millor” pel que fa al servei, la qualitat i la satisfacció dels clients, des d’hotels i allotjaments fins a destinacions, atraccions i fins i tot marques i productes.

Els guanyadors del premi Travellers’ Choice se seleccionen anualment a partir dels comentaris aportats pels milions de membres de TripAdvisor. Els premis Travellers’ Choice no només destaquen les preferències més comunes, sinó també aquelles veritablement excepcionals que fan que els viatgers tornin.