News

20 febrer 2019

El Càmping Bella Terra busca ampliar quota de mercat a Escandinàvia amb la presència a la Ferie For Alle

La fira se celebrarà del 22 al 24 de febrer a la ciutat danesa de Herning.

El Càmping Bella Terra de Blanes participarà per tercer any consecutiu a la Ferie For Alle d’Herning, el saló de vacances més important d’Escandinàvia, que es desenvoluparà des d’aquest divendres i fins diumenge al recinte firal MCH Messecenter.

L’esdeveniment que es porta a terme des de l’any 1997, brindarà als expositors i visitants grans oportunitats de creació de xarxes i proporcionarà una plataforma completa perquè els expositors mostrin els seus productes i serveis. L’any 2018, van visitar la fira més de 60.000 persones, amb més de 1.200 expositors representats.

El Càmping Bella Terra estarà ubicat al Hall M, a l’estand 9768, que es convertirà en la zona de treball, amb l’objectiu de donar a conèixer l’establiment turístic i incrementar els viatgers procedents del país i en extensió del mercat nòrdic.

La família Anderesen, matrimoni danès assidu al càmping, seran un any més els encarregats de representar l’allotjament turístic en aquest saló. 

‘Volem atreure a través d’un tracte molt proper l’atenció del mercat escandinau, ja que pot representar una part important del nostre negoci fora de la Temporada alta. És per això que és fonamental estar presents un any més en aquest saló. El matrimoni Andersen, són els millors interlocutors per transmetre aquesta filosofia’, afirma Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

L’establiment turístic, ubicat a la localitat gironina de Blanes, obrirà les portes el proper dissabte 6 d’abril.