News

7 octubre 2019

El Càmping Bella Terra present a la segona edició del congrés Girocamping PRO

L’esdeveniment organitzat per l’Associació de Càmpings de Girona, va reunir al Palau de Congressos de Girona a 27 empreses del sector, un 17% més que en l’edició anterior.

El passat dimecres 25 de setembre, va tenir lloc al Palau de Congressos de Girona, la segona edició del Girocamping PRO, el congrés professional del turisme i càmping a Girona. La jornada organitzada per l’Associació de Càmpings de Girona, va comptar amb la presència de 400 professionals del sector turístic, entre els quals es trobaven representants del Càmping Bella Terra, situat a la localitat de Blanes, que recentment ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, com l’allotjament extra hoteler nº1 del municipi gironí.

Durant la jornada es van tractar temàtiques d’interès turístic general, entre les quals van destacar l’impacte del canvi climàtic i el ‘brexit’ en el turisme.

‘No hi ha dubte que ens preocupen els efectes del canvi climàtic en el nostre sector. Per posar un exemple, un tant per cent molt elevat dels nostres campistes provenen del nord d’Europa. La pujada de les temperatures a tot el món, i especialment en el continent europeu, pot provocar un descens d’aquests turistes a les nostres instal·lacions, ja que podran gaudir del clima càlid sense haver de sortir dels seus països’, assenyala Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra, que afegeix la possibilitat de ‘que a llarg termini calgui replantejar les propostes turístiques i afavorir un turisme de proximitat’.

Aquest augment de les temperatures durant els mesos de setembre i octubre, també està fent repensar l’estacionalitat, ja que permet allargar molt més les temporades. Sense anar més lluny, l’any vinent el Càmping Bella Terra prolongarà la temporada fins al 12 d’octubre.