News

27 abril 2021

Protocols per a la Temporada 2021

Protocols Higiènic Sanitaris per a la Temporada 2021

Benvolguts amics,

Ho tenim tot a punt per obrir amb la màxima seguretat.

És per aquest motiu que el Càmping Bella Terra ha preparat uns protocols higiènic sanitaris destinats a cuidar-te i protegir-te per tal que puguis gaudir d’unes merescudes vacances.

Aquests protocols s’aniran actualitzant i adaptant en funció de la legislació vigent.

Continuem treballant per tu.

protocols separador

QUINES MESURES PRENDREM?

(Actualitzat a 27/04/2021)

pngwave verd Els nostres treballadors estan en constant formació per tal de minimitzar els riscos que comportin les seves tasques especifiques tant pels clients com pels seus companys.
pngwave verd Tot el personal disposarà dels equips de protecció necessaris (EPI’s) per poder desenvolupar la seva feina de forma segura: Mascaretes, gel hidroalcohòlic, guants…
pngwave verd La neteja segueix essent una prioritat i es complementarà amb un sistema de desinfecció especial. Per aquest motiu hem adquirit nous equipaments per reforçar i millorar el procés de neteja i desinfecció.
pngwave verd Dotarem al personal de desinfectants i virucides homologats per les Autoritats Sanitàries. Cada departament aplicarà les seves mesures especifiques.
pngwave verd Hem dissenyat una cartelleria informativa per tal de facilitar el compliment de les normes de distancia social, aforament, protecció i higiene individual, etc..
pngwave verd S’han instal·lat pantalles separadores per tal d’evitar contactes en determinats llocs de treball.
pngwave verd Disposarem de dosificadors de gel hidroalcohòlic a les entrades i sortides de les zones comunes: recepció, sanitaris, supermercat, bar-restaurant, miniclub, piscina, platja…
pngwave verd Es reforçarà la neteja i desinfecció d`els contenidors d’escombraries. Es col·locaran papereres específiques on s’hi podran abocar mascaretes i guants després de ser utilitzades. 
pngwave verd Les zones comunes tindran un aforament limitat per tal de garantir la distància de seguretat i si no fos possible caldrà fer us de mascareta.
pngwave verd Els parcs infantils romandran oberts amb les mesures corresponents i protocols d’higiene.
pngwave verd Per a minimitzar el contacte amb els clients i evitar aglomeracions us demanem que tant al supermercat com a la recepció hi acudeixi una persona per unitat familiar.
pngwave verd Hem habilitat un punt de venda a l’exterior del supermercat per tal de facilitar la compra del pa i pastes i així evitar cues i contactes a l’interior. La forma de pagament serà exclusivament amb targeta.
pngwave verd El restaurant comptarà amb un aforament limitat segons estableixin les autoritats sanitàries. Es recomana realitzar reserva prèvia.
pngwave verd Hem elaborat una carta en format digital mitjançant un codi QR. També s’implementarà un sistema de menjar per emportar amb comandes i pagament online.
pngwave verd Es limitarà l’aforament del Mini Club prioritzant els espais exteriors. Es crearan activitats evitant el contacte per respectar la distància de seguretat.
pngwave verd En funció de la normativa vigent els espectacles es faran respectant l’aforament màxim autoritzat.
pngwave verd Tot i que l’aforament a la piscina serà limitat es podran fer grups familiars mantenint la distancia de seguretat entre grup i grup. Els socorristes seran els encarregats de fer-ho repectar.
pngwave verd Es farà un control més exhaustiu del PH i paràmetres de l’aigua de la piscina.
pngwave verd Les “tumbones” estaran unicament a disposició de persones amb mobilitat reduïda.
pngwave verd Banyar-se a la platja no suposarà cap dificultat. Recomanem continuar mantenint les distàncies de seguretat entre grups familiars.

Respectant aquestes mesures aconseguirem passar unes bones vacances.

protocols separador

protocols air