News

29 juny 2021

El Càmping Bella Terra revalida el Travellers’ Choice 2021 de TripAdvisor

El càmping és per tercer any consecutiu, l’allotjament extra hoteler número 1 de Blanes, segons la plataforma de viatges més gran de món.

El Càmping Bella Terra ha estat reconegut per tercer any consecutiu, com a guanyador del guardó Travellers’ Choice 2021, que atorga cada any TripAdvisor®, a tots aquells allotjaments, atraccions i restaurants, que reben constantment opinions excel·lents dels viatgers i que es troben entre el 10% dels millors establiments del portal web de viatges.

‘Volem donar les gràcies a tots els nostres campistes per la confiança dipositada un any més en el Càmping Bella Terra. Aquest premi és gràcies a ells, i a l’encomiable treball realitzat pel nostre equip humà durant aquest 2020 marcat per la pandèmia. És un orgull per a tots els que formem part d’aquesta gran família, rebre per tercer any consecutiu aquest guardó, que premia l’excel·lència del nostre càmping’, afirma Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra

Travellers’ Choice 2021

‘Volem felicitar a tots els guanyadors dels premis Travellers’ Choice 2021. Som conscients que aquest últim any ha estat un gran desafiament per a totes les empreses turístiques. El que més ens ha impressionat és com les companyies s’han adaptat a aquests desafiaments, implementant protocols sanitaris i d’higiene, i utilitzant tecnologia per garantir la seguretat dels clients’ explica Kanika Soni, directora comercial de TripAdvisor.

Els premis Travellers’ Choice, fundats el 2002, són els guardons més importants concebuts per TripAdvisor. Aquests reconeixements anuals són els únics guardons del sector turístic que es basen en milions d’opinions i comentaris de viatgers de tot el món i reflecteixen ‘el millor’ pel que fa a el servei, la qualitat i la satisfacció dels clients, des d’hotels i allotjaments fins destinacions, atraccions i fins i tot marques i productes.