News

22 juliol 2021

El Càmping Bella Terra es suma al ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’

Les aportacions recaptades enguany, es destinaran a ajudar a les persones acabades de diagnosticar i a la recerca.

El passat dissabte 10 de juliol, el Càmping Bella Terra es va sumar a la 28è edició de la iniciativa ‘Mulla’t per l’esclerosi múltiple’, la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple. Enguany, les aportacions recaptades aniran destinades a ajudar a les persones recentment diagnosticades, els seus familiars i per a la recerca. L’esclerosi múltiple és una malaltia neurodegenerativa incurable, que afecta més de 9.000 persones a Catalunya, i 55.000 a tota Espanya, sent la segona causa de discapacitat en persones joves, per darrere dels accidents de trànsit.

L’acte celebrat a la piscina Bella Parc, va comptar amb la participació d’un centenar de famílies, que es van solidaritzar amb els afectats per aquesta malaltia, amb un salt conjunt a les 12 del migdia, i amb la compra de samarretes, bosses de platja o tovalloles, entre altres articles venuts per la Fundació Esclerosi Múltiple (FEM).

Des del Càmping Bella Terra, fan una valoració molt positiva de la jornada solidària. ‘Una edició més, hem tornat a omplir de solidaritat les nostres instal·lacions. Volem donar les gràcies a tots els nostres campistes per la seva participació i col·laboració amb aquesta causa solidària. És un plaer poder col·laborar un any més amb la FEM, aportant el nostre granet de sorra en aquesta nova edició del Mulla’t’, afirma Vicenç Fernández, director del Càmping Bella Terra.

Més sobre el Mulla’t per l’esclerosi múltiple

El “Mulla’t per l’esclerosi múltiple” és la campanya anual més important de la Fundació Esclerosi Múltiple i permet millorar la vida de les 9.000 persones que tenen esclerosi múltiple a Catalunya amb serveis d’atenció a les persones recentment diagnosticades, neurorehabilitació, formació laboral i recerca, per a alentir la progressió de la malaltia.