News

28 agost 2019

El Càmping Bella Terra manté el suport al ciclisme, donant suport a la Espartana 2.0

La segona edició d’aquesta prova popular ciclista se celebrarà el proper diumenge 22 de setembre a Blanes.

Comença el compte enrere per a la Espartana 2.0, la popular prova ciclista que organitza el Club Ciclista Blanda Espartans. El recorregut de l’esdeveniment que se celebrarà el proper diumenge 22 de setembre, discorrerà pels boscos del terme municipal de Blanes (El Vilar). La competició tornarà a comptar amb dos recorreguts, un de 30 km (amb 950m de desnivell positiu) orientat als corredors més exigents, i un altre de 20 km (amb 570m de desnivell positiu), apte per a tots els públics. Les inscripcions es poden realitzar a través de la pàgina web de la cursa, fins el proper dijous 19 de setembre.

Un dels establiments turístics que donarà suport a la prova és el Càmping Bella Terra, ubicat al municipi de Blanes, que d’aquesta manera corrobora la seva aposta per aquesta disciplina esportiva. ‘Des de fa anys el càmping aposta pel món de la bici, amb l’objectiu que el nostre territori sigui reconegut com un dels predilectes del cicloturisme, i atraure d’aquesta manera l’atenció de ciclistes de qualsevol lloc d’Europa durant els 12 mesos de l’ any’, assenyala Vicenç Fernández, director del càmping.

El càmping, que recentment ha estat guardonat amb el Certificat d’Excel·lència de TripAdvisor, com l’allotjament extra hoteler nº 1 de Blanes, compta amb el segell de càmping Bed & Bike, atorgat per Vies Verdes de Girona, que significa una garantia per als amants del cicloturisme.

Destinació de Turisme Esportiu

La important tradició esportiva, el dinamisme i les exclusives característiques del municipi de Blanes, l’han convertit en una ciutat en la qual se celebren importants esdeveniments esportius internacionals. La localitat compta amb el certificat de Destinació Turística Esportiva, atorgat per l’Agència Catalana de Turisme.